У Києві звільнили всю команду Комунальної служби перевезень

01 июля 2021%, 09:35
 Економіка Источник: Интерфакс-Украина

У Києві звільнений керівник Комунальної служби перевезень, а також повідомлено про звільнення у зв'язку з реорганізацією всіх працівників підприємства, повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

"Всіх без винятку працівників КСП повідомлено про звільнення у зв‘язку з реорганізацією структури підприємства. Двомісячний термін на пошук нової роботи пішов. Є усі підстави вважати, що команда КСП довго працювала в інтересах окремої групи перевізників, а не киян", - написав чиновник на своїй сторінці в Facebook у середу ввечері.

Він також повідомив, що ініціює позапланову аудиторську перевірку підприємства. Вона проаналізує фінансово-економічну діяльність служби за останні роки, законність рішень керівництва і виданих наказів.

Усов нагадав, що в 2020 Служба провела 224 позапланових перевірки за скаргами і зверненнями громадян та організацій, і при цьому було розірвано лише два договори з перевізниками. На його думку, такий низький показник реагування може свідчити про те, що окремі працівники служби могли отримувати неправомірну вигоду.

Він також нагадав показову ситуацію, коли невідомі особи спробували фізично зірвати конкурс на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах за новими стандартами, оскільки місто не допустило до нього дві третини учасників.