Депутат прибрав прапори України зі столу

16 февраля 2022%, 12:57
 Політика Источник: ТСН.ua

Депутат зробив це демонстративно.

На сесії Одеської міської ради депутат від "Партії Шарія" Ілля Фрейман прибрав зі столу однопартійців прапори України. Момент потрапив на камеру журналістів.

Під час позачергового засідання в Одеській мерії біля кожного депутатського місця поставили прапорці України. Такий прояв патріотизму влаштував не всіх. Зокрема, публічний скандал влаштував депутат Ілля Фрейман. Він зібрав прапорці зі столів своїх колех і відклав усі в сторону.

Одеські депутати підкреслили, що ситуація в сесійній залі показала ставлення кожного і до державного прапора, і до Батьківщини. Свою позицію Фрейману запропонували показати під час голосування, а також навчитися правильно поводитись. 

На позачерговій сесії Одеської міськради більшість депутатських фракцій закликали до миру на тлі нагнітання обстановки навколо можливого вторгнення в Україну Російської Федерації.

Нагадаємо, у Херсоні невідомі жорстоко побили депутата Херсонської міськради Ігоря Осауленка. Інцидент трапився на вулиці Тарле.

А у передмісті Одеси невідомі зупинили автомобіль, у якому перебували депутат однієї з ОТГ Херсонщини разом із дружиною. Зловмисники напали та побили подружжя.

 

Источник: ТСН.ua