Рада вирішила не розглядати постанову про ліквідацію і створення районів

15 июля 2020%, 13:44
 Політика Источник: УНН

Верховна Рада України не розглядатиме на сьогоднішньому засіданні проект постанови No3650 щодо ліквідації і створення районів. Таку пропозицію було оголошено головою партії "Слуга народу" Олександром Корнієнком, передає кореспондент УНН.

"У нас є пропозиція сьогодні з порядку денного забрати No3650 (про ліквідацію і створення нових районів - ред.)", - сказав Корнієнко.

Відтак, парламентарі погодилися сьогодні не розглядати це питання.

Нагадаємо, Верховна Рада України на сьогоднішньому засіданні планувала розглянути проект постанови No3650 про утворення та ліквідацію районів, після чого планувала розглянути постанову про призначення чергових місцевих виборів в Україні, розгляд якої відклали у ВР через звернення Президента Зеленського.

Так, 13 липня у ВР на порядку денному був розгляд проекту постанови про визначення дати місцевих виборів в Україні. Президент України Володимир Зеленський направив листа до Верховної Ради з тим, щоб парламентарі не розглядали це питання саме в цей день.

Як пояснив голова ВРУ Дмитро Разумков, постанова про призначення місцевих виборів не була проголосована у зв'язку з позицією комітету, який наполягає, що призначати вибори слід після остаточного затвердження змін адміністративних меж.


 

Источник: УНН