Зеленський і Порошенко влаштували перепалку в телефонному режимі в ефірі "1 + 1" на тему дебатів: президент кличе опонента на 14 квітня, шоумен наполягає на 19 квітня

12 апреля 2019%, 07:31
 Політика Источник: Интерфакс-Украина Персоны: Порошенко П. А.

Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко обговорили в прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" тему проведення передвиборчих дебатів, що супроводжувалося словесною суперечкою між ними.

У відповідь на пропозицію П.Порошенка прибути до студії телеканалу, В.Зеленський включився в ефірі телефоном і повідомив, що знаходиться у Франції, про що відомо чинному главі держави.

"Петро Олексійович прекрасно знає, що зараз я перебуваю в Парижі, у Франції, тому що його прекрасні автомобілі Служби безпеки України мене туди супроводжували, в аеропорт. У мене завтра (12 квітня - ІФ) зустріч о 15:00 з президентом Франції. Тому пан Порошенко знає, що я не в Києві, і дуже дивно, що шановний кандидат в президенти Петро Олексійович (Порошенко - ІФ) мене запрошує в студію "1 + 1", - зазначив він.

В.Зеленський нагадав, що запросив П.Порошенка на дебати на 19 квітня на НСК "Олімпійський". "Він (П.Порошенко - ІФ) сказав "стадіон так стадіон" і прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимире Олександрович або Володимире, не "бидло", не "наркоман" тощо. Але скажімо так, це трішечки триває, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Тому я запрошую на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський" з великою радістю", - підкреслив він.

Зі свого боку П.Порошенко заявив, що він не цікавиться пересуваннями В.Зеленського. Після цього опоненти стали говорити одночасно і перебивати один одного.

 

Потім П.Порошенко зазначив, що в четвер команді В.Зеленського була "поставлена позиція", що в останню неділю (14 квітня - ІФ), коли "ще можна проводити дебати", він чекає В.Зеленського на НСК "Олімпійський".

У відповідь на це В.Зеленський заявив: "По-перше, нашій команді ніхто не буде ставити позицій. І наразі закінчив я - 19 числа на НСК "Олімпійський". Крапка. До побачення".

Після цього В.Зеленський поклав трубку.